Giv dine erfaringer videre til børn og unge i Aarhus

Du kan hjælpe børn i alle aldre som en af de mange gode frivillige kræfter, som arbejder for at byens børn og unge lærer, udvikler sig og trives. Der hvor du betyder noget er der, hvor barnet og den unge selv er. Og Børn og Unge i Aarhus Kommune vil gerne arbejde sammen med dig, så vi i fællesskab kan gøre en forskel i børnene og de unges udvikling. Det gør vi lokalt – med den gode trivsel for øje

Du kan blive del af et frivillig-netværk

Som frivillig på børne- og ungeområdet kan du opleve, at der er mange ting at lære og mange ting at forholde sig til. Derfor kan du også blive det af Børn og Unges netværk for frivillige, hvor du og andre, der gør et stykke frivilligt arbejde for de yngste, kan udveksle erfaringer og få gode tip til hverdagen med børnene og de unge. Hvis du er interesseret, så kontakt frivilligbu@aarhus.dk.

Ønsker du at blive frivillig?

Dagtilbud, skoler og klubber i Aarhus Kommune arbejder løbende på at gå ”Frivilligvejen”, altså at blive klar til at samarbejde med borgere, der ønsker at gøre en frivillig indsats til gavn for børnene og de unge. Du er velkommen til at kontakte ledelsen i den lokale klub, institution, SFO eller skole i dit område og foreslå et samarbejde. Tag selv en snak med den lokale skole eller institution, eller kontakt Frivilligteamet i Børn og Unge på frivilligbu@aarhus.dk.

Se kortet over pasningstilbud i dit lokalområde eller tag et kig på kortet over skoler i dit lokalområde.

Flere skoler og tilbud har taget Børn og Unges kursus i at blive Frivilligparate. Der er en liste på vej over dem.