Aarhus Kommune tilbyder en række undervisnings- og læringsforløb (ULF) målrettet børn og unge i dagtilbud, skoler og fritids- og ungdomsskoletilbud. Forløbene bliver udbudt i et samarbejde mellem Børn og Unge, Børnekulturhuset samt byens kulturaktører og virksomheder. 

Liste over forløb for børn og unge

Bliv innovativ med First LEGO League

Børn og unge lærer bedst, hvis læringsaktiviteterne er motiverende, og hvis de kan se et mål med læringen. First LEGO League er en konkurrence, der har været afholdt de sidste år i Aarhus Kommune. Konkurrencen engagerer børnene og de unge til at løse virkelige problemer i verden på egen hånd, og den er slutmålet for en længere periode med alternativ, innovativ og selvstændig læring.

Se video her af de engagerende og involverende processer og gode fællesskaber, som eleverne bliver en del af. Tilmeld dit hold senest 1. april 2021.

 

Se video her, hvor 6. klasse på Skovvangskolen bygger robotter og forbereder sig til den store finale i First LEGO League. 

 

Undersøgende læring i Elev

Her kan du se en kort video om, hvordan udeundervisning engagerer børn til at deltage aktivt og undersøgende i deres egen læring på Elev Skole: